Hopp til innholdet

Aprila Fakturasalg lansert i Visma eAccounting

Bendik Danielsen

Fakturasalg er lansert i Visma eAccounting

Aprila Bank har gleden av å kunne informere om at Aprila Fakturasalg er lansert i det markedsledende skybaserte regnskapssystemet Visma eAccounting.

Fakturasalgsproduktet ble gjort tilgjengelig for Visma eAccounting brukere onsdag denne uken. Lanseringen øker Aprilas eksponering mot norske små og mellomstore bedrifter betraktelig, fra 55 000 til 95 000.

Prosessen med å bli kunde er rask, enkel og sømløst integrert i Visma eAccounting. Det er gratis og uforpliktende å være kunde av Aprila, og man betaler kun for bruk. Prisen for salg av en faktura fremkommer tydelig og oppgjør finner sted senest neste virkedag. Alle transaksjoner med Aprila blir automatisk bokført i Visma eAccounting.

«Vi er veldig spente på lanseringen i Visma eAccounting, ettersom vi tror at de 40.000 små og mellomstore bedriftene som bruker systemet er midt i vår målgruppe av mindre bedrifter som mangler tilgang til finansiering. Disse bedriftene er underbetjente på grunn av sin størrelse og får ikke den oppmerksomheten de fortjener fra banker, samtidig som de passer perfekt til vårt digitale og automatiserte finansieringstilbud. Å integrere Aprila Fakturasalg i den eksisterende faktureringsprosessen i Visma eAccounting reduserer prosess- og transaksjonskostnader betydelig, og gir oss muligheten til å tilby finansiering også til de minste bedriftene», sier Halvor Lande, CEO i Aprila Bank.

«Aprila representerer en ny måte å samle tjenester som er relevante for brukerne våre, og vi har høye forventninger til dette samarbeidet. Vi gjør det enklere enn noen gang å få tilgang til finansiering for SMB, og vi håper at dette vil tilføre verdi og forbedre arbeidshverdagen for kundene våre.

Å ha finansiering umiddelbart tilgjengelig og automatisk generert inne i vårt regnskapssystem der bedriftene har oversikt over sine finansielle behov er veldig fornuftig.

Dette kan bidra til å gi våre små og mellomstore bedriftskunder bedre kontroll over egen økonomisk situasjon», sier Ole M Hasven, administrerende direktør i Visma eAccounting AS.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Halvor S Lande, CEO Aprila Bank ASA
halvor.lande@aprila.no
+47 92 43 23 05
aprila.no/om-aprila

Ole M Hasven, Managing Director Visma eAccounting AS
ole.hasven@visma.com
+47 92 43 24 40
visma.no/eaccounting/