Hopp til innholdet

Aprila og Tripletex lanserer kassekreditt for SMB

Bendik Danielsen

Bank flytter for alvor inn i regnskapssystemet når Aprila og Tripletex lanserer kassekreditt for SMB

Aprila Bank har gleden av å kunne informere om at vi har lansert et nytt produkt – kassekreditt for SMB. Produktet er integrert i det markedsledende skybaserte regnskapssystemet Tripletex.

Som Aprila Fakturasalg er kassekreditt et svært fleksibelt produkt der man har hatt kunden i fokus når man har utviklet produktet. Det er raskt, enkelt og byråkratifritt å bli kunde, og produktet er sømløst integrert i Tripletex. Det er gratis og uforpliktende å være kunde, og man betaler kun for bruk, som i dette tilfellet vil være rente for opptrukket kreditt.

Tripletex har 40.000 SMB kunder i Norge og er derfor en svært viktig distribusjonskanal for å nå direkte ut til bedrifter i den flaten der de har oversikt over sine finansielle behov.  

«Vi er svært glade for at Tripletex igjen tør å være først ute med noe helt nytt, og vi har allerede innvilget søknader om kassekreditt fra 65 selskaper etter bare to dager med forsiktig lansering. Norske små og mellomstore bedrifter er underbetjent av banker og vil dra nytte av denne veldig praktiske tilgangen på finansiering når de trenger det. Integrasjonen med Tripletex muliggjør en rask digital prosess for å bli kunde av Aprila, automatisk bokføring og enkel og hurtig tilgang på finansiering» sier Halvor Lande, CEO i Aprila Bank

«Det er fortsatt tidlig i en kontrollert lansering av kassekreditt i Tripletex, men vi har allerede mottatt svært positive tilbakemeldinger fra både sluttkunder og regnskapsførere. Med lanseringen av dette produktet gjør vi det enklere enn noensinne for SMB bedrifter å få tilgang til finansiering. Vi ser på denne lanseringen som et naturlig neste steg i å forenkle hverdagen for våre kunder. Det er spennende å være i forkant av utviklingen ved at vi integrerer tjenester som er nyttige og viktige inne i vårt regnskapssystem.

Kundene har oversikt over sin finansielle situasjon i Tripletex, og da er systemet også en naturlig flate for at små og mellomstore bedrifter skal kunne ta kontroll over sin finansielle situasjon» sier Hege Oustad, CEO i Tripletex.

«Vi har et glimrende samarbeide med Tripletex som går tilbake til da de i fjor var først ute med å integrere Aprila Fakturasalg direkte i økonomisystemer. Tripletex-kunder har allerede solgt fakturaer til en verdi av 500 MNOK gjennom dette samarbeidet» sier Halvor Lande, CEO i Aprila Bank.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Halvor S Lande, CEO Aprila Bank ASA
Halvor.lande@aprila.no
+47 92 43 23 05
aprila.no/om-aprila

Hege Oustad, CEO Tripletex AS
hege@tripletex.no
+47 94 34 18 98
tripletex.no/om-tripletex/