Hopp til innholdet

Avtale signert med Visma.net Webfaktura

Bendik Danielsen

Avtale om distribusjon av fakturasalg

Aprila Bank har gleden av å kunne informere om at vi har inngått en avtale om distribusjon av fakturasalg med Visma.net Webfaktura («Webfaktura»).

Webfaktura er det nettbaserte fakturasystemet for Visma Business, som er det mest utbredte regnskapssystemet i Norge.

Visma og Aprila forventer at fakturasalg vil bli lansert i Webfaktura i løpet av Q4 2020.

Visma er en viktig distribusjonspartner for Aprila for å nå direkte ut til norske bedrifter i et naturlig miljø for finansielle tjenester.

“Vi er veldig glade for at Visma gjennom Webfaktura gir oss muligheten til å nå ut til underbetjente bedrifter på en svært effektiv måte, når de måtte ha behov for finansiering. Vi tror også at kundene til Webfaktura vil sette pris på at det er gratis og helt uforpliktende å være kunde av Aprila, man betaler kun ved bruk av finansiering. Vi gleder oss til å lansere og til å kunne tilby bedre tilgang på likviditet til brukere av Visma Business», sier Halvor Lande, CEO i Aprila Bank.

“Med lanseringen av fakturasalg i Webfaktura gjør vi det enklere enn noen gang for brukerne å ta kontroll over sin økonomiske situasjon. Vi ser frem til å tilby denne praktiske og innovative tilgangen til finansiering fra Aprila til kundene våre», sier Kristian Vederhus Lien, Visma Software AS.

Kontaktperson Aprila Bank ASA:
Halvor S Lande,
CEO
Halvor.lande@aprila.no
+47 924 32 305

Kontaktperson Visma Software AS:
Kristian Vederhus Lien,
Head of Products and Business Models
Kristian.lien@visma.com
+47 476 23 758