Hopp til innholdet

Blir en blanding av Vipps og Klarna for bedrifter

Bendik Danielsen

Målet er at bedrifter skal kunne betale med Aprila alle steder

Nettavisen Shifter har i dag en artikkel om Aprila, i forbindelse med at vi skal gjøre det enklere for småbedrifter å betale for varer og tjenester. Frem til nå har vi lansert finansieringsproduktene Aprila Fakturasalg og Aprila Kassekreditt for bedrifter - nå kommer vi også med betalingstjenester. Israr Khan, Produkt- og teknologisjef, sier til Shifter at "Målet er at bedrifter skal kunne betale med Aprila alle steder".


Blir en del av betalingskortet til Orbit
Som API-bank gjør vi det mulig for andre tjenestetilbydere å berike sitt eget verdiforslag. Ved å integrere Aprilas betaling og finansiering i den primære tjenesten muliggjøres ende-til-ende kundeopplevelser. Orbit, som utvikler en ny forretningsmodell for utnyttelse og bruk av kontorlokaler, er den første betalingspartneren. Orbit leverer en abonnementstjeneste der bedrifter får adgang til et nettverk av kontorlokaler. Adgangskortet for de ulike lokasjonene vil også fungere som et betalingskort, der Aprila tilbyr bank- og kredittjenester.


Strategisk milepæl
Med denne lanseringen blir Aprila en blanding av Vipps og Klarna for bedrifter. For å måle seg mot disse aktørene er det selvsagt mye arbeid som ligger foran oss. Khan forteller at det jobbes med mulige partnere blant betalingsselskaper og nettbutikker. Det er også dialog med store butikker som har en egen checkout-løsning, da løsningen også fungerer fysisk i butikk.

Du kan lese hele Shifterartikkelen herr som dette. Mange synes også det er vanskelig og ubehagelig å følge opp faktura, og eventuelt purring. Alt dette slipper man med fakturasalg fra Aprila Bank. I tillegg er funksjonen veldig enkel å bruke, noe som passer godt inn i vår filosofi, avslutter Bakken.