Hopp til innholdet

Distribusjonsavtale signert med Fiken

Bendik Danielsen

Avtale om integrasjon av fakturasalg

Aprila Bank har gleden av å kunne informere om at vi har signert avtale om integrasjon av fakturasalg i Fikens skybaserte regnskapssystem.

Fiken og Aprila antar at fakturasalg blir gjort tilgjengelig for Fikens kunder i løpet av Q1 2020. Med rundt 35.000 bedriftskunder er Fiken en betydelig leverandør av sky-basert regnskap for små bedrifter i Norge.

«Fikens kundebase passer perfekt for vårt spot fakturasalgsprodukt. Små bedrifter er underbetjente av banker og andre lånetilbydere, men er midt i blinken for vår raske og enkle digitale prosess med å bli kunde, som nå da blir integrert i Fiken, automatiserte prosesser og automatisk bokføring. De vil også få glede av at Aprila fakturasalg er helt uforpliktende og at det er gratis å være kunde, transaksjoner med Aprila vil bli automatisk bokført i Fiken og man betaler kun for bruk. Prisen er transparent, og man kan velge om man vil sende fakturaen som normalt eller selge den til oss om det er ønskelig å få betalt med en gang» sier Per Christian Goller, CGO i Aprila Bank.

«Vi ser frem til å kunne tilby våre kunder sømløs og umiddelbar tilgang på finansiering inne i Fiken. Vi er sikre på at våre kunder vil sette pris på en rask, enkel og integrert løsning» sier Bendik Gill Bakken, CEO i Fiken.

Med Fiken avtalen signert, vil Aprilas finansieringsprodukter være eksponert mot ca 130.000 norske bedrifter innen utgangen av Q1 2020, som tilsvarer over halvparten av norske SMB’er.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Per Christian Goller, CGO Aprila Bank ASA
pcg@aprila.no
+47 4040 1444
aprila.no/om-aprila

Bendik Gill Bakken, CEO Fiken AS
bendik@fiken.no
+47 9525 6934
fiken.no